Wafa bespaart

Vergelijk energie, stap over en bespaar

Besparen op de energiekosten kan al binnen 3 stappen. Vergelijk energie, stap over en bespaar direct. Het is totaal niet moeilijk en je kunt het overal waar je maar bent doen. In de bus, op je werk of zelfs op vakantie! Zolang je maar op internet kunt en je mail kunt openen. Wij leggen je uit hoe je gemakkelijk kunt besparen op energie.

Stap 1: vergelijk energie

Voordat je de keuze maakt om over te stappen wil je natuurlijk weten wat energieleveranciers je te bieden hebben. Vergelijk energie daarom via de energievergelijker van Consumind. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens en een recentelijk jaarverbruik invullen. De energievergelijker doet verder het werk voor je. Je krijgt binnen 5 minuten een vergelijking te zien van meer dan 20 energieleveranciers. Hierbij staan de jaarkosten en de tarieven vermeldt, waardoor je precies weet welke de goedkoopste is.

Stap 2: Stap vandaag nog over

Klaar met het vergelijk energie? Dan kun je er voor kiezen om over te stappen. Je selecteert de energieleverancier die het beste past bij jouw situatie en vult de rest van je gegevens in. Zodra je dit gecontroleerd heb, verstuur je de aanvraag en wordt alles inwerking gezet om jouw overstap te regelen. Je oude energieleverancier wordt opgezegd en het contract wordt bij de nieuwe energieleverancier aangevraagd. Jij hoeft hier niets voor te doen.

Stap 3: Besparen

Zodra de veertiendagen wettelijke bedenktijd zijn afgelopen, begin je met besparen. Je profiteert nu namelijk van de voordelige energietarieven die jij heb afgesloten bij het vergelijk energie. Er zal gevraagd worden om de actuele meterstanden en zodra je deze hebt doorgegeven zal de overstap in werking worden gezet. Je merkt hier niets van, alleen dat de tarieven op je energierekening zijn gedaald en je dus ook minder betaald! Wel zo fijn. Vergelijk energie vandaag nog en bespaar tot wel 300 euro op jaarbasis. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor gas en stroom. Ook blijf je op de hoogte van eventuele veranderingen op de markt waardoor je altijd de voordeligste tarieven kunt afsluiten voor je contract.